De Corridor 12N
3621 ZB Breukelen

Referenties

Heeft u onlangs werkzaamheden laten uitvoeren door Installatiebedrijf Rhijn en Vechtstreek? Dan kunt u via het formulier hiernaast uw ervaring met ons delen met anderen!

  • Uw e-mail adres zal niet op onze site worden geplaatst.
  • Uw voornaam zal niet in beeld komen.
  • Wij zullen uw ervaring eerst beoordelen voordat deze op de website wordt geplaatst.
Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw ervaring*

Wat andere klanten over ons zeggen:

J. Loffeld

02-06-2022

Onze defecte CV ketel binnen 1 dag (na zeer deskundig advies) prima vervangen. We zijn nu voorbereid op de toekomst (warmtepomp). Ook nog even aan de monteur gevraagd of hij het binnenwerk van een douche kraan wilde vervangen (buiten de overeengekomen werkzaamheden om) en de monteur was zeer behulpzaam en heeft dit even gedaan. Bij deze werkzaamheden ging (buiten de schuld van de monteur) iets mis en raakte de douche kraan defect. Dit is wederom binnen 1 dag keurig opgelost door de monteur van Rhijnenvechtstreek, zonder dat ze hier toe verplicht waren. Ben zeer tevreden over de goede service en uitgevoerde werkzaamheden.


V. Rensink

21-07-2021

Hele fijne ervaring gehad met Rhijn en Vechtstreek bij de verbouwing van onze woning (badkamer, toilet, vloerverwarming, CV ketel en hybride warmtepomp). Goede vakmensen, snelle en fijne communicatie en afspraken worden altijd nagekomen. Er werd ook proactief met ons meegedacht als er zich verrassingen voordeden, of bij het uitzoeken van sanitair. Ook de stukadoor en elektricien heeft Jan voor ons geregeld en ook zij waren van goede kwaliteit. Al met al zeer tevreden over de samenwerking met Jan en zijn team en ik zou ze zeker aanbevelen!


Dhr. Anoniem

12-07-2021

Vlotte afspraken
Nette installatie voor een goede prijs
Vriendelijk personeel
Helemaal tevreden!


Wilt u ook anderen Rhijn en Vechtstreek aanbevelen of uw ervaring delen? Laat in het formulier hierboven uw ervaring achter!